2013. december 14., szombat

Hópelyhek II.

Na és akkor most jöjjön a csilli-villi!

Már egy ideje elvarázsoltak a pici üvegcsék, de a nagy szerelembe esés akkor történt meg, mikor beleakadtam pár olyan ékszerbe, amiken az üvegcse-medálban csillámpor, sőt, hóra hajazó csillámpor volt. Akkor eldöntöttem, nekem is kell egy ilyen, én is a nyakamban szeretném hordani a ragyogó havat. Első ötletem elég szimpla volt: veszek üvegcsét, csillámport és medált, majd ebből lesz az ékszer.

Aztán eszembe jutott a gyurma, és ráadásul a medál-gyöngy páros is szimpatikus volt magában, így inkább tovább gondoltam a dolgot. Egy szövegkiemelő kupakjával szaggattam ki a köröket, megforgattam őket a csillámporban, és végül belenyomogattam mindbe az egyik medált. Nem csak az üvegcse mellé, fülbevalónak is készítettem kettőt, plusz a kezembe akadt egy gyűrűalap is, így lett háromrészes a szett.


Kicsit féltem, hogy esetleg megég a sütőben, de szerencsére nem esett baja, így továbbra is ragyognak. Mivel a csillámpor ragadós fajta, így minden darabot lekentem átlátszó körömlakkal, és ez még emelt egy picit a fényükön.


Kicsit hercegnős lett, de nekem így tetszik. Ráadásul mekkora buli már, hogy a nyakamban hordom a havat! : )

Ki szereti még az ékszereit az évszakhoz igazítani?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése