2014. március 22., szombat

Kivirágoztunk

Ezerrel itt a tavasz, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák, zsongnak a méhek, és tegnap este mint ha egy szúnyog suhant volna el a fülem mellett, de azt lehet, hogy csak hallucináltam...

Egész héten kéznél tartottam a telefonom, és ma délelőtt a fényképezőgépet is előkaptam. Ennek következtében eléggé változatos minőségű, de azért még hobbi szinten elviselhető és szép képek születtek arról, hogyan is köszöntött be a tavasz itthon és arrafelé, ahol mostanában jártam.
Egy újabb bizonyíték, hogy az élet bizony utat tör magának:

Ibolya a beton mellett, téglák között

Százszorszép a fűben

Ezt a csodaszép színű jácintot a mamám nevelgeti, arrafelé egyedülálló darab.


A házunk előtt már virágoznak a barackfák, és ma még az ég is gyönyörű kék volt. A nap hét ágra sütött délelőtt, csak az időnként feltámadó szél nehezítette meg a dolgom.Kicsit elbohóckodtam a talaj mentén. Nagyjából ezt láthatja a macskám, mikor lesben állva meghúzza magát a fűben, hogy a következő pillanatban rávesse magát egy gyanútlan bogárra.


Most kivételesen a szobám is virágzik (és nem csak a vázában kuksoló jácint és nárcisz miatt), ugyanis igyekszem életben tartani a nőnapra kapott virágaimat. Az egyikükre azt hiszem hamarosan keresztet vethetek, meg se merem mutatni, viszont ez a rózsaszín akármicsoda - jelentkezzen, aki tudja, minek nevezzem - egész szépen elvan.Szeretlek tavasz! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése