2014. március 23., vasárnap

Születésnapi átalakulás

Eljött ez a nap is! Ma pont egy éve annak, hogy megírtam az első (ami a második volt, mivel elsőnek azért bemutatkoztam...) bejegyzést, konkrétan EZT. Ki emlékszik rá? Ilyenkor szokás megjegyezni, hogy "hű, de elrepült ez az év", de én ezt most kihagynám. Szerintem nem repült el annyira, még ha valóban kicsit hihetetlennek is tűnik, hogy eltelt...

Összefoglalót is szerettem volna írni, hogy mi történt és nem történt az elmúlt évben, mi van félkész állapotban, és mit lep a por, de inkább hagyom a rizsát. Az 50 bejegyzésből kitűnik, hogy bizony nem voltam túl aktív a blogolást tekintve, holott minden nap csinálok valamit, vagy történik valami, amiből ötletek születnek. Ezt kiküszöbölve már követhettek Instagramon is, ahol igyekszem majd minden szépet és érdekeset megmutatni, amin éppen dolgozom és amibe belebotlom.

Elérkeztünk a lényeghez! Aki ezeket a sorokat olvassa, az már láthatja, hogy minden megváltozott. Úgy döntöttem, ennyi idő után illene véglegesíteni a kinézetet, és egyszerűbbé tenni az áttekintést menü segítségével, amit jobbra fent láthattok. Mielőtt rátérnék az újra, íme a blog folyton változó ruhái:

Tavasszal a kedvenc színemmel és lepkékkel indultam, és ez jól működött egész nyáron...


...aztán jött az ősz és én beleszerettem a falevelekbe. A blog is elég színes lett.


Ez sem volt hosszú életű. Mire ideért a hideg, a hópelyhek lettek a központi szereplők, és a kék szín.


Most viszont igyekeztem évszakfüggetlen, de mégis színes, nem túl egyhangú kinézetet kitalálni. Ezer meg egy ötletem volt eleinte, aztán valahogy minden elvetődött, és végül a kedvenc rajzeszközeim mellett kötöttem ki. Grafitceruza, színes ceruza, zselés toll, tűfilc. A háttér kivitelezéséhez Illustratorban rajzoltam meg az elemeket, majd Photoshopban alakítottam végleges formájára.


Idén egy hatalmas rajzlapról követhetitek a kreatívkodásaimat, és remélem jövőre is itt lesztek, amikor is valószínűleg ismét átöltözik majd a blog. Addig igyekszem nem variálni! : )

1 megjegyzés:

  1. Van egy kis megjelölős kihívás nálam. :) http://alicehorvath.blogspot.hu/2014/03/lets-get-to-know-each-other-kihivas.html

    VálaszTörlés