2014. július 19., szombat

Pannonhalmi levendulák

Múlt hétvégén Pannonhalmán jártunk a családdal, és persze volt nálam fényképezőgép. A levendula fesztivál utolsó hétvégéjét sikerült elcsípnünk. A tanulság: jövőre hamarabb kell kapcsolni, mert ugyan így is nagyon szép volt, de mások képei alapján a virágzás elején még ennél is sokkal szebb! Sőt, jövőre inkább Tihanyba lesz érdemes ellátogatni, ahol nem csak venni, szedni is lehet.

Az apátságot csak kívülről néztük meg, nagyon szép épület. Viszont képet csak ebből a szögből készítettem.Számunkra a lényeg inkább a levendulakert volt, ahol azért jóval többet fotóztam.Kicsit szebb, mikor az egész lila, nem csak a közepén egy apró folt...


Győr mellett a kérésemre megálltunk egy napraforgó mező mellett, ahol szintén készült pár kép. Ameddig a szem ellátott napraforgó volt minenhol, de erről nem sikerült értékelhető képet készítenem... Azt azért viccesen megállapítottuk, hogy ezek bizony nem foglalkoznak a nevükkel, ugyanis mind hátat fordított a napnak. El is neveztem őket naprasértődőnek. : )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése