2017. december 24., vasárnap

Klasszikus karácsonyi üdvözlet

Idén mindenképp szerettem volna megajándékozni a hozzám legközelebb álló személyeket, úgy mint barátok és családtagok. Valami olyan opcióra volt szükségem, ami nagyobb távokat is meg tud tenni biztonsággal, garantáltan mosolyt csal az arcokra, és a kezem nyomát viseli. Így szűkült a kör a képeslapra. 


Mindenképp állatkában gondolkodtam, róka, bagoly, panda - ez kiváltképp a tesómnak. Aztán végül a nagy vázlatolás közben se ez, se az nem tetszett, egyedül a kis vöröst találtam szimpatikusnak, így vele haladtam tovább a tervezésben.


A színes ceruza volt az indító gondolat, majd végül az akvarell győzött, mostanában nagyon a bűvöletében vagyok ennek a technikának. Instagramon egyre több alkotót követek, aki ecsettel ügyeskedik. Jelenleg főleg kísérletezgetek és próbálkozok, még nincs kifejezetten saját stílusom, és így történhetett meg, hogy képeslapom főszereplője, Róka úr például egy olyan koszorúban tetszeleg, ami kísértetiesen hasonlít Imelda egyik alkotására.


Az igazi persze az lett volna, hogy ha még a szöveget is saját kézzel írom meg, de hagyni kell valami kihívást jövőre is. Egyébként úgy érzem, hagyományt teremtettem magamnak, mert mindenki nagyon örült, mikor kézhez kapta a lapot, záporoztak rám a kedves üzenetek és telefonhívások. Pont ezért már megérte! Ki nem hagynám ezt az érzést jövőre sem. Egyedül a legtávolabbi nem ért célba az elmúlt két hétben, egyelőre abban bízunk, hogy csak lassú, és nem pedig célt tévesztett.


Ezzel kívánok Nektek békében, boldogságban, szeretetben és finomságokban gazdag ünnepeket, az új esztendőre pedig rengeteg erőt, egészséget, kitartást és kreativitást. Jövőre találkozunk!


2 megjegyzés: