2017. december 2., szombat

Régi-új adventi koszorú

Lehullottak a levelek, megérkezett a csípős hideg, a fagyos reggelek és egyúttal ismét fellángolt bennem a remény, hogy idén talán egy kicsit igazibb lesz a tél, mint az elmúlt években. Nem kell megijedni, cseppet sem vágyom rá, hogy térdig érő hóban és latyakban járjunk hetekig, csupán időnként egy kis hószállingózás a hangulat miatt, kisebb havas foltok az utcákon... Az advent természetesen enélkül is teli lehet csodákkal, élményekkel és alkotással (pedig évek óta vágyom már építeni egy helyes kis hóembert...), kezdetnek például nem árt összedobni egy koszorút, még ha újrahasznosított is.


Eddig sem volt rám jellemző, hogy túlgondoljam az adventi koszorút, így idén se tettem. Átfutott az agyamon, hogy valami modernebbet készítek, kevésbé kör alakút és hagyományosat, de végül nem maradt rá elég időm, így inkább csak kicsit átalakítottam a tavalyit.


A gyertyákon kívül csak a szalagot cseréltem le, az átkötött barna helyett nagy masnit varázsoltam. Mostanában egyre jobban tetszenek a natúr, szőtt textilek, főleg fehérrel nyomott mintákkal. Azonnal lecsaptam rá, mikor megláttam a Floralandban. A gyertyák is ebből kaptak ruhát, az illesztését háncs-csillagokkal oldottam meg. Csupán ennyi újdonság került a meglévő alapra.


Már alakul a lakás téli dekorációja is, de még hiányzik pár elem. Maradok a natúr, zöld-barna, természetes vonalnál, a létező összes tobozt előhalásztam a szekrények és dobozok mélyéről. Hamarosan erről is hozok képeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése