2018. május 10., csütörtök

Áprilisi hangulatom - Tornacipő

Ezzel eléggé megcsúsztam, tekintve, hogy május van, viszont semmiképp se szerettem volna kihagyni. Eseménydús, mozgalmas hónap volt, a programok eléggé elvették az időt a kreatív tevékenységektől, de cseppet sem bánom. Nem csak, hogy itt a tavasz, szinte már nyár van. Végre minden színbe és virágba borult.


Például zöldbe és rózsaszínbe. Téma tekintetében főszerepben a növények és a tornacipő. Idén tavasszal ugyanis újjáélesztettem a panel konyhakertet, és az első hajtások már ki is bújtak. A lábamon pedig, sok éves tavaszi topánkaszerelem után, ezúttal klasszikus tornacipőt viselek a legtöbbet, pedig egész gyerekkoromban irtóztam tőlük.


Maga a rajz majdnem olyan káoszos lett, mint a februári, és idő közben arra is ráébredtem, hogy ez az év nem csak magától rohan, én is siettettem egy kicsit. Februárban már hóvirágokról ábrándoztam, aztán márciusban jött a Húsvét... Májusra igyekszem a jelenbe kerülni, bár nagyon nehéz lesz, mert szerintem már most több fagyit ettem, mint tavaly egész nyáron.

A hangulattábla képei: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Betűtílusok: Lilly Belle & Paper Daisy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése