Üdv az online kuckómban! :)

A nevem Pethes Brigitta, 23 24 25 26 27 éves grafikus vagyok, ha a hivatalos információkat nézzük. Privátban képtelen lennék így bedobozolni magam, hiszen a munkám sem csupán a grafikára korlátozódik, ráadásul annyi minden érdekel, hogy alig győzöm idővel, épp úgy lehetek egyik nap még hobbi bizsugyáros, mint másnap lelkes keksz készítő, vagy épp szimplán csak könyvmoly.

Imádom az "egyszerű de nagyszerű" megoldásokat, és az első gondolatom bármilyen újdonság kapcsán, hogyan tudnám én összerakni, saját kezűleg kivitelezni. Tehát elég közel áll hozzám és fellelkesít minden, ami "csináld magad", vagyis divatos nevén DIY.

Elsősorban a kreatív hobbik vonzanak, és tulajdonképpen minden, ami kimeríti az alkotás témakörét és a végeredmény a környezetem és engem is gyönyörködtet vagy boldoggá tesz. Készítettem már számos ékszert többek között gyöngyből, drótból és süthető gyurmából. Gyártottam mindenféle alkalomra díszt és dekorációt, de festettem textilt, és felöltöztettem vagy kidekoráltam több használati tárgyat. Ha olyan a kedvem, új recepteket próbálok ki, de nevelgettem már fűszernövényeket is. Mindemellett mániákusan fotózom - hobbi szinten, telefonnal - és keresem mindenhol a csodát, a szépet.

Ezen kívül szeretek rajzolni, meditatív jelleggel színezni, vízfestékkel pacsmagolni, írószer-, hobbi- és lakberendezési üzletekben flangálni különösebb cél nélkül, belemerülni érdekes, izgalmas, szórakoztató vagy elgondolkodtató sztorikba, legyen az könyv, film vagy akár személyes beszélgetés. Magam is szoktam írogatni, folyton motoszkál valami a fejemben, amit papírra/képernyőre kell vetnem, és a véleményem se rejtem véka alá, így szívesen osztom meg a gondolataimat a frissen látott vagy hallott művekről is. Közben mindig szól a zene, a csend nem igazán inspirál, a hangzavar annál inkább.

Jómagam is elég hangos tudok lenni, a kisebb-nagyobb társaságban történő tombolás épp annyira jellemző rám, mint a begubózva alkotás órákon át fél szemmel sorozatot/filmet nézve vagy zenét hallgatva.

Imádom a baglyokat, a díszpárnákat, a sálakat, kedvenc színem a zöld és mezítláb érzem magam a legkomfortosabban. Ha évszak, akkor az ősz áll a szívemhez legközelebb, édességet bármilyen mennyiségben képes vagyok elfogyasztani, és szilárd meggyőződésem, hogy engem a szénhidrát tart életben. A legelképesztőbb dolgokat is gyűjtöm és elrakom, mert bármi bármire jó lehet még. A kifogyott tollaktól és elhegyezett ceruzáktól is nagyon nehezen válok meg, de bőven találni nálam gesztenyét, idényszerűen falevelet (azért ezeket kidobom, ha már elmúlt az évszak), újságból kivágott oldalakat minden mennyiségben, gyufásdobozt, sosem használt ecseteket, teafilter csomagolást, kisebb-nagyobb textildarabokat és még a szösz tudja mi mindent, ami egészen biztos, hogy valamire jó lesz még.

Ha mindez a kuszaság nem rémített meg, sőt kedvesen mosolyogsz, netán bólogatsz is, mert Te is ilyen vagy, akkor jó helyen jársz, gyere máskor is, mert nálam sosem lehet tudni, hogy mi pattan ki a fejemből legközelebb. Lehet egy rajz, egy könyvkritika, vagy valami olyan, ami még egyáltalán nem volt és nekem is új! :)


Ha többet tudnál meg rólam

Születésnapi bakancslistáim

Kövesd a blogom a Facebookon!
Figyeld Instagramon, hogy épp merre járok, mit látok, mit csinálok!
Inspirálódj velem a Pinteresten!

Grafikai tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatban elérsz e-mailben: pethes.brigi@gmail.com
A portfólióm ITT tekintheted meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése